Access Day Redmond, WA 2019

  • Redmond, WA

    For details on this event, visit Access Day 2019 | Redmond, WA

  • START MINUTES SPEAKER ACTIVITY/TOPIC
    9:00 am 5 min. Armen Welcome
    9:05 am 30 min. Michal Bar News from the Access Team
    9:35 am 60 min. Anders Ebro SQL Server Security for the Access Developer
    10:35 am 15 min. Break
    10:50 am 60 min. Dan Moorehead Access PowerTools
    11:50 am 30 min. Armen Stein Build or Buy
    12:20 pm 45 min. Lunch
    1:05 pm 45 min. Roger Carlson Domain Functions Demystified
    1:45 pm 45 min. Kevin Bell Speed Up Remote Data with ADO
    2:30 pm 15 min. Break
    2:45 pm 60 min. Tim Getsch Access, SQL, Managed Code & Web
    3:45 pm 15 min. Armen Stein Closing Remarks
    4:00 pm 50 min. Happy Hour